fbpx

om oss

det handler bare om sykkelglede

Vi elsker å sykle. Ingen av oss er syklister, men vi elsker å sykle. Vi elsker å slite oss opp bratte, svingete veier, kjenne på mestringsfølelsen det gir å nå toppen. Drikke en kald cola i skyggen før vi hyler av glede og oppspilthet mens vi nyter en svingete utforkjøring i fulle drag. Selv om vi gjerne drar på tur alene, har vi innsett at også sykkelopplevelser er best om de deles. Det er det dette handler om. Med Go Cycling ønsker vi å gi flere muligheten til å kjenne på følelsen av både slit, mestring, glede og nytt vennskap.

Go Cycling arrangerer sykkelturer fra by til by langs Europas flotteste veier. Vi tar deg med over de høyeste fjellpassene, gjennom de trangeste dalene, og langs bortgjemte veier som ikke alle kjenner til.  Bli med på tur og kjenn på ekte sykkelglede.

vårt team

sjef

Sivert Hammer

Sivert er en av to sjefer i Go Cycling. Han er strukturert og hardtarbeidende, og du kan stole på at han har full kontroll. På sykkeltur er Sivert mekanikeren, og han har god peiling på det tekniske. Elsker kaffe! 

“Det e bære en motbakk”

 

Favoritt stigning:

Col du Tourmalet

Beste med sykkelturen:

Kaffepausen

Ofte hørt/sett:

Plystrende med en kopp kaffe i handene 

også sjef

Åsmund Skjerve Revhaug

Åsmund er den andre sjefen i Go Cycling. Han er ferskingen i laget når det gjelder racersykkel, men han har lang erfaring som guide på isbre og i fjellet. Han er også en joker som lærer fort og kan mye om mye.

“Deijn va go deijn her kaffen”

 

Favoritt stigning: 

Lacets de Montvernier

Beste med sykkelturen:

Gode venner

Ofte hørt/sett:

Med caps og kaffe

reiseleder

Oda Hammernes Pedersen

Oda er vår mest rutinerte reiseleder, Hun er ei skikkelig gladjente fra Alta, som alltid yter det lille ekstra. Oda er også en habil terrengsyklist, og har gjennomført Offroad Finnmark to ganger.

“Jaja! Det fikse vi!”

 

Favoritt stigning:

Col d’Aubisque

Beste med sykkelturen:

Motbakken

Ofte hørt/sett:

Smilende

reiseleder

Martin Hammer

Martin er en skikkelig gledesspreder med godt humør og uendelig med pågangsmot. Martin er rolig og holder hodet kaldt i de fleste situasjoner. I tillegg er Martin en liten råtass på sykkel

“Det som itj går bra, det går åver”

 

Favoritt stigning:

Passo dello Stelvio

Beste med sykkelturen:

Kaffepausen

Ofte hørt/sett:

Først på toppen

logoen vår

Hva representerer vel sykkelglede bedre enn en trehjulssykkel? Sykling bare for syklingens skyld. Bare fordi det er så utrolig gøy. Med globusen i framhjulet ligger verden for våre hjul, og vi er klare til å kaste oss ut i den. Fargene i bakhjulene er der bare fordi vi alle trenger en god porsjon med farger i livet.

Vi er superstolte av logoen vår, og synes det er utrolig kult at det er Martin som har laget den.

final_blå_farge_u
Close Menu