fbpx

på tour te france

??. juli - ??. juli

i pose og sekk

«Er det Calle? Hæ?? Er det Carl Fredrik Hagen som er først!?? Det er jo helt sinnsykt! Kan vi få norsk etappeseier og gul trøye på Alpe d´Huez!???»

Dette kan være deg på Tour t France neste sommer. Mye skal klaffe for at akkurat denne situasjonen skal slå til, men i teorien er det mulig. Denne turen skreddersyr vi til neste års Tour de France-rute. Ruta blir ikke offentliggjort før i oktober og vi kan derfor ikke si nøyaktig hvor turen vil gå enda. Men vi vet at her får vi både i pose og sekk! En real sykkeltur hvor du får bryne deg på de franske alper, og en Tour de France-opplevelse du sent vil glemme!

Pris: 28 000 kroner

 

Vi legger opp til en sykkeltur i den nordlige delen av de franske Alpene. Col de la Madeleine, Col du Galibier og Alpe d´Huez er blandt mange mulige høydepunkter på turen. Etappene vil kunne variere i stigning og lengde, men regn med at noen av etappene kan være omtrent 100 kilometer lange med rundt 3000 høydemeter. Vi legger ruta både over kjente fjellpass og langs små og ukjente veier som er stappfulle av sjarm. Vi kjenner området godt og vil bruke mye tid på å legge den aller beste ruta tilpasset de Tour de France-etappene vi skal få med oss. 

 

 

 

I tillegg til 5 dager på sykkelen hvor vi koser oss og fokuserer på oss selv og vår egen sykkelglede blir det nemlig 3 dager hvor vi får oppleve Tour de France-sirkuset på nært hold. Vi regner naturligvis med å sykle en hel del disse dagene også, men trolig noe mindre enn de andre 5. Vi sikter på å få med oss både en startby, en målby, og en legendarisk bakkeklatring hvor vi står langs løypa. Også på disse 3 dagene legger naturligvis vi alt tilrette, slik at du kan fokusere på å nyte opplevelsen! 

 

Allez allez!

Previous
Next

DETTE er inkludert:

10 overnattinger på hotell med god standard. Primært vil vi bli innlosjert på dobbeltrom, og  da med separerbare dobbeltsenger. På enkelte hoteller kan det bli nødvendig å dele dobbeltseng. Enkeltrom kan bestilles mot tillegg i pris.

Vi bestiller flybilletter mellom Oslo og reisedestinasjon. Du kan velge å bestille flybilletter selv, og får da en prisreduksjon på 3000 kroner.

Vi kjører bil fra Norge, og kan ta med bagasjen din. Nærmere informasjon kommer når det nærmer seg avreise.

Vi får servert frokost på alle hoteller. Underveis på etappene disker vi opp med piknik med rikt utvalg. Middag spiser vi vanligvis på hotellet, men enkelte dager har vi bestilt bord på en restaurant i nærheten. Fullstendig oversikt over hvor vi spiser middag får dere tilsendt i god tid før avreise, og det vil da være mulig å melde seg av fellesmiddagene. Til middagen er en enhet drikke inkludert.

Underveis på alle etapper har vi en reiseleder som kjører følgebil. Følgebilen vil så godt det lar seg gjøre følge opp gruppa med mat og drikke, samt teknisk assistanse. Dersom gruppa sprekker opp vil følgebilen alltid ta hensyn til de siste i feltet. Reiselederen i følgebilen har også ansvar for bagasjetransport og lunsjservering underveis på etappen.

Vi tar deg med opp i fjellet, slik at du får oppleve stemningen når verdens beste syklister kommer susende. Kanskje er det akkurat der du står at Tour de France 2020 blir avgjort! Det er bare helt rått! I tillegg får du oppleve både start og målby. 

Reiselederne er vår viktigste ressurs, og vi investerer både tid og penger i god opplæring. Alle våre reiseledere er godt kjent med rutinene og den aktuelle ruta, og vil gjøre sitt ytterste for å legge til rette for at nettopp du skal få en fin opplevelse.

For å sikre at du får god oppfølging, prioriterer vi å ha et lavt antall gjester per reiseleder. 

Selv om vi alltid har to reiseledere på sykkel i gruppa, må du regne med å måtte finne veien selv. I god tid før avreise får du tilsendt GPS-spor til alle etapper. Disse kan lastes inn enten på GPS eller mobiltelefon.

Det viktigste på sykkeltur er å kose seg, og vi tør garantere god stemning på tur med Go Cycling.

Pris: 28 000 kroner

reiseledere på denne turen

Sivert Hammer

Sivert er strukturert og hardtarbeidende, og du kan stole på at han har full kontroll. På sykkeltur er Sivert mekanikeren, og han har god peiling på det tekniske. Elsker kaffe!

Martin Hammer​

Martin er en skikkelig gladgutt, som gjør alt han kan for å legge til rette for at andre skal ha det fint på tur. I tillegg er han en råtass på sykkel.

Oda Hammernes Pedersen

Oda er vår mest rutinerte reiseleder, Hun er ei skikkelig gladjente fra Alta, som alltid yter det lille ekstra. Oda er også en habil terrengsyklist, og har gjennomført Offroad Finnmark to ganger.


Reiseleder nr. 4

På denne turen har vi med 4 reiseledere. Foreløpig er tre reiseledere klare, og dere får vente i spenning på hvem som blir den siste i følget.

har du spørsmål om denne turen?
Slå på tråden eller send oss en e-post da vel!

+47 93 85 66 77

kontakt@gocycling.no

Close Menu